20 Temmuz 2014 Pazar

www.yesstyle.com Circle lenses shopping :)



 Yesstyle'dan aldığım 2 circle lensimize :)
Now, My review about 2 lenses that I bought from YesStyle .

Magic Color Lens BS-203 (Bella Green)


 

Lensimizin özellikleri (Product particulars)
Çapı(Diameterı):  14.2

          Süresi(Life span):    1 yıl (1 year)
      
Taban eğrisi(Base Curve):    8.4-8.7mm

Su Miktarı(Water Content):   %38-42

Bu lensim göz çukurlarıma çapı çok büyük olmadığı için gayet iyi oluyor. Acıtma sızı vs olmuyor, kullanımı  gayet rahat ve doğal. Genelde diğer lenslerimden de anlayacağınız üzre, doğal duruşları nedeni ile etrafı siyah çemberli lensleri tercih ediyorum. Makyajları acele oldu ve pek tamamlayıcı olmadı ancak önemli olan lensler, doğru makyaj ile çok daha doğal görünümler elde edebilirsiniz. Yakın zamanda daha uyumlu makyajlar ile uygulamalı yazımı yazarım kısmet olursa :)
These lenses are really match for my eyeballs. It doesnt hurt my eyes. You can use this really easier than 14.5 lenses if you have a smal eyeball. As you see, I like black ring around my circle lenses. In my opinion, It looks really natural and comfortable. My make up is not compatible for these lenses on all pictures, but you can find beautiful make up for these. Also, I will  make up for these lenses next time and share how i did :) I hope :)))

Magic Color Lens BS-202 (Bella Blue)



Lensimizin özellikleri (Product particulars)
Çapı(Diameterı):  14.2

          Süresi(Life span):    1 yıl (1 year)
      
Taban eğrisi(Base Curve):    8.4-8.7mm

Su Miktarı(Water Content):   %38-42

Bu lens aslında mavi :D Ama çok koyu duruyor mavi rengi zemin koyu renk olduğundan olsa gerek siyah gibi, parlak siyah hatta. Ama açık renk gözleri olan arkadaşlar da daha güzel duracağından eminim. Belki yine doğru makyaj ile lensin rengi ön plana çıakrılabilir. Ben sitede ki resminde daha güzel bir mavi renk olarak duruşunu gördüğüm için aldım ancak maalesef bende gördüğünüz gibi rengi çok belli olmuyor. Ama kullanışı rahat lensler. 
Ben ciddi anlamda alerjik bir insanım bu 4 lenste bende herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı. 

Yeah!! This lens is actually blue :))) But I guess it looks black because of my originial dark brown color. But if you have light eye color, you can use this lens. If you check this lens from yesstyle you can reall color and how it look blue :)
Obviously I am an alergic person, but these 4 lenses did't cause allergic reactions.

Gördüğünüz üzere şimdilik circle lenslerim bu kadar :) Bir adet gelecek olan lensim daha var geldiğinde umarım hepsine uygun makyajlar yapmış olduğum yazım ile karşınızda olurum :) Şimdilik hoşçakalın :)


So, as you saw thats it :) I bought one lenses too and i guess i  will receive next week :) I will write my review when i get :) By from now :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder